Τι σας έχω… τι σας έχω!

Χθες, με την υποψηφιότητα Αγγελόπουλου – Χανταμπάκη – Χρανιώτη, έγινε ο απόλυτος χαμός στο διαδίκτυο με φανατικούς τηλεθεατές να περιμένουν να ανοίξουν τα καπνογόνα τους, μιας και το Youweekly.gr σας είχε ενημερώσει από νωρίς το απόγευμα για το αποτέλεσμα της αποχώρησης… Διαβάστε παρακάτω…

Στα χέρια μου σήμερα ήρθαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, δηλαδή τα ακριβή ποσοστά των ψήφων που καταμετρήθηκαν για τον κάθε παίκτη….

Οι διαφορές είναι τρομακτικές κυριολεκτικά. Αυτό που γνωρίζαμε σίγουρα όλοι πως αφού ήταν υποψήφιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος για «έπεφταν» πάλι οι τηλεφωνικές γραμμές, όμως τα νούμερα που θα σας αποκαλύψω σήμερα από το blog μου και το Youweekly.gr ξεπερνούν κάθε φαντασία…

(Δείτε ακόμη: Survivor αποκάλυψη! Οικειοθελής αποχώρηση για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο ρόλος του Γιώργου Αγγελόπουλο!)

Το τηλεοπτικό κοινό, από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει την επιθυμία του να αποχωρήσει ο Στέλιος Χανταμπάκης, άρα αφού οι ψήφοι είναι θετικοί στο Survivor θα έπρεπε δώσουν μερικούς και στον Χρανιώτη για να το καταφέρουν αυτό. Κάτι τέτοιο αποδείχθηκε από τις καταμετρήσεις…Το δε, ποσοστό του Στέλιου είναι το πιο χαμηλό που έχει σημειωθεί από την αρχή του παιχνιδιού… Τόσο χαμηλό δεν έχει σημειωθεί ποτέ ξανά σε ψηφοφορία, είτε από «Μαχητές» είτε από «Διάσημους»..

Αναλυτικά:
Αγγελόπουλος Γιώργος: 68% του τηλεοπτικού κοινού
Χρανιώτης Γιώργος: 26%  του τηλεοπτικού κοινού
Χανταμπάκης Στέλιος: 6% του τηλεοπτικού κοινού

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η σύζυγος του Χανταμπάκη! Η πρώτη αντίδρασή της στις φήμες για την αποχώρησή του…(Βίντεο)

Αποκλειστικό: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός του “Survivor” και ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί από την παραγωγή;

Αποκάλυψη-βόμβα: Πού βρίσκεται ο Στέλιος Χανταμπάκης; Επέστρεψε Ελλάδα; Όλη η αλήθεια! (Βίντεο)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ