Πολλοί αναρωτιούνται, μαζί κι εγώ στην αρχή! Μα η Ειρήνη Κολιδά μετά το ατύχημα με σπασμένα πλευρά, πήγε στο συμβούλιο, την αγκάλιασαν, καθόταν όρθια….

Πως γίνεται με τέτοιο χτύπημα να μπορεί να μιλάει, να «στέκεται», να μην έχει δυσκολία στην αναπνοή της, ειδικά όταν υποτίθεται είναι 2 μέρες μόλις μετά το τροχαίο… Η απάντηση σας σήμερα στο blog μου και το Youweekly.gr… Διαβάστε παρακάτω…

Λοιπόν, επειδή πολλά άκουσα, που σε όλα αυτά μόνο ο δράκος έλειπε, σας αποκαλύπτω ότι η Ειρήνη Κολιδά, όχι απλά πόναγε, αλλά πέθαινε από τον πόνο, σφαδάζε και την άκουγε όλο το νοσοκομείο το πρώτο βράδυ. Πως πήγε στο συμβούλιο την επόμενη μέρα;

Με ένεση για να μπλοκάρει ο πόνος στα νεύρα των πλευρών. Ο πόνος ήταν τόσο έντονος στην κοπέλα, που οι γιατροί της έκαναν ενέσεις μακροχρόνιας αναισθησίας, γύρω από τα νεύρα που τροφοδοτούν τις πλευρές. Τα πράγματα έγιναν όπως σας τα γράφω ακριβώς, αλλιώς η Ειρήνη ούτε ξαπλωμένη δεν θα μπορούσε να πάει στο συμβούλιο, όχι να περπατήσει.

Πάμε στο δεύτερο θέμα. Αφού με ενέσεις δεν πονάει γιατί δεν επιστρέφει; Είναι απλό, δεν την αφήνουν ακόμα οι γιατροί. Φυσικά ρώτησα τον λόγο και μου απάντησαν στο blog μου και το Youweekly.gr…Μπορεί οι ενέσεις να μην επιτρέπουν στον πόνο να γίνει αφόρητος, όμως ένα ταξίδι με αεροπλάνο, με μεγάλες πιέσεις, σε απογείωση και προσγείωση μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε έναν ασθενή, όχι μόνο με σπασμένα πλευρά, αλλά και με λιγότερα σοβαρά προβλήματα. Δηλαδή, η Ειρήνη μέχρι και πνευμονία μπορεί να πάθει αν δεν προσέξει. Άρα οι γιατροί θα δώσουν το πράσινο φως μόλις η κοπέλα είναι 100% έτοιμοι να ταξιδέψει με ασφάλεια!!!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Στημένες οι ψηφοφορίες στο Survivor»- Ποιος το αποκάλυψε δημοσίως; (Βίντεο)

Φαίη Σκορδά: Βόλτα με τους γιους της και την μητέρα της στον ζωολογικό κήπο! Αποκλειστικές φωτογραφίες…

Για πρώτη φορά! Η Σόφη Πασχάλη μιλά ανοιχτά για τη σμίξη Αγγελόπουλου-Βαλαβάνη!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ