Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα… τι σας έχω… τι σας έχω…

Πάλι προτεινόμενη για αποχώρηση μετά την επιθυμία του Ορέστη Τσάνγκ, βρέθηκε η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου… Επειδή όμως δεν μπόρεσα να ταξιδέψω μέχρι τον Άγιο Δομήνικο για να μάθω τι έγινε ή τι συμβαίνει, πραγματικά ρε παιδί μου με αυτόν τον άνθρωπο και τι εμμονή μπορεί να έχει, συνάντησα την δίδυμα αδερφή της, Ειρήνη, και τα είπε όλα στο blog μου και το Youweekly.gr… Διαβάστε παρακάτω…

Αλλά ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Μαριάννα Καλέργη, η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από του Διάσημους, σε όλες τις συνεντεύξεις της έχει πει πως έγινε σεξ στην ομάδα των Μαχητών και πως ένα ειδύλλιο φάνηκε και στην κάμερα, αυτό του Κώστα μισθοφόρου και της Ειρήνης στην παραλία… Η ίδια ξεκαθαρίζει: «Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό! Δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο στην ομάδα μας! Όσο αυτό που είδατε στην τηλεόραση, ήταν μία εικόνα που παρεξηγήθηκε, τίποτα παραπάνω. Δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους…«. Ωστόσο, δεν θα μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε για τον Αγγελόπουλο και το πως είναι σαν χαρακτήρας. Στο τελευταίο επεισόδιο, συμπαίκτης του τον είπε διπρόσωπο κι εμείς είδαμε έναν άλλον άνθρωπο. Τι είναι στην πραγματικότητα…. «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πραγματικά είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί… Είναι άδικο να κρίνουμε έναν άνθρωπο από μία στιγμή αδυναμία που μπορεί να είχε! Δεν είναι καθόλου διπρόσωπος… Είναι αυτό που έχει δείξει… Ξεκάθαρός!»

Και πάμε στο φλέγον θέμα που ολοένα και φουντώνει… Τελικά ο Ορέστης Τσάνγκ τι πρόβλημα έχει με την αδερφή της; Έχει γίνει κάτι που μπορεί να μην ξέρουμε ή να μην έχουμε δει στην τηλεόραση; Η ίδια απαντάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο Youweekly.gr: «Κοίτα, γενικά αυτό που είχαμε παρατηρήσει είναι ότι η ομάδα των Μαχητών έχει μια συγκεκριμένη τακτική, οι άντρες της ομάδας, την μέθοδο σκούπα… Δηλαδή σε κάθε ψηφοφορία θέλουν να διώχνουν γυναίκες! Τώρα για τον Τσανγκ, δεν είναι κακό παιδί, έχει και αυτός την στρατηγική και την τακτική του εκεί μέσα… Ο Πάνος έδεσε πολύ με τον Τσανγκ, σαν άτομα, κάνουν παρέα στο νησί, ωστόσο αυτός που έχεις τις περισσότερες αρνητικές κριτικές είναι ο Τσανγκ γιατί μας έχει στοχοποιήσει. Όχι μόνο την αδερφή μου! Όλες τις γυναίκες!» – Δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί και την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Youweekly.gr:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η αποκλειστική συνέντευξη της Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Το σεξ στους Μαχητές και το… φλερτ με τον Σπαλιάρα! Η αποκάλυψη που δεν ήξερες…

Ότι έγινε χθες στο Survivor: Η απαράδεκτη συμπεριφορά Χανταμπάκη, το ξύλο με τον Αγγελόπουλο και η μεγάλη ανατροπή στην μάχη για την ασυλία!

Αποκάλυψη! Τι συνέβη πραγματικά με τον Αγγελόπουλο στο Survivor και δεν το έδειξαν οι κάμερες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ