Πρόκειται για ένα παιδί με εξαιρετικό και σπάνιο ήθος! Εσείς ίσως να γνωρίζετε τον μπαμπά της, τον ηθοποιό που υπήρξε ένα ίνδαλμα της δεκαετίας του ’80 των Αλμπέρτο Εσκενάζυ. Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός από το φως του Αυγερινού. Εγώ τότε πρέπει να ήμουν αγέννητη, αλλά όλοι μου λένε ότι τότε ο συγκεκριμένος ήταν κάτι παραπάνω από σταρ! Ήταν ένα ίνδαλμα ιδιαίτερα για τα κορίτσια. Η Σάρα λοιπόν που είναι και η ίδια ηθοποιός την έχουμε δει και στο Daddy Cool, κρύβει βαθιά στην ψυχή της έναν πόνο που ελάχιστοι γνωρίζουν ο μπαμπάς της…..

… αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει αξεπέραστα οικονομικά προβλήματα! Όταν λέμε για προβλήματα μιλάμε ουσιαστικά για οικονομική καταστροφή που κλόνισε την οικογένεια αλλά και την Σάρα. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μου για το blog αλλά και το youweekly.gr η κοπέλα που είναι από τις συμπαθητικότερες στο παιχνίδι, πρόσφατα είχε έναν δύσκολο χωρισμό λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Σάρα λοιπόν είναι στο Survivor για δυο λόγους και για να ξεπεράσει τον χωρισμό της αλλά και για να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα που τυραννούν την οικογένεια της! Διαβάστε και την εξομολόγηση του πατέρα της σε παλαιότερη συνέντευξη του και θα καταλάβετε πολλά…Διαβάστε παρακάτω…

Τον λόγο που έκλεισε τη δραματική του σχόλη, αποκάλυψε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ.

Τη δραματική σχολή την κλείσατε;
«Ναι, το 2011, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Την είχαμε ανοίξει το 2007. Ηταν ό,τι πιο ατυχές, γιατί πέσαμε πάνω στην κρίση. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα, δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε και τα κλείσαμε όλα. Ξεχρέωσα ό,τι χρωστούσα και μετά όταν ήρθα σε ισορροπία, ξεκίνησα αυτά»

Πάντως είστε ένας άνθρωπος μεθοδικός.
«Οχι μεθοδικός. Τίμιος είμαι. Δεν χρωστάω πουθενά. Δεν μου αρέσει εγώ να μην πηγαίνω καλά και να μην πληρώνονται οι άλλοι. Δεν το έχω αυτό»

Ωστόσο, πήρατε την πρωτοβουλία να κάνετε κάτι καινούργιο.
«Ναι, γιατί εδώ είμαι εγώ και τα παιδιά μου. Είναι οικογενειακή υπόθεση. Δεν έχω ανθρώπους να πληρώνω. Δεν είναι τα έξοδα τόσο μεγάλα όσο στη σχολή», λέει σε καθημερινή εφημερίδα

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη στο Survivor: Γιατί «σκοτώθηκαν» Παπαδόπουλου με Πασχάλη; Γιατί δεν έδειξαν οι κάμερες την κλοπή; (Βίντεο)

Το μήνυμα της Μίνας Αρναούτη στην οικογένεια Παντελίδη: «Ελπίζω μια μέρα να…»

Δημήτρης Κοργιαλάς-Φωτεινή Ψυχίδου: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού τους μέσα από το μαιευτήριο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ