Σκέφτηκα…έσπασα το κεφάλι μου για να γράψω αυτό το ρεπορτάζ! Θα σας εξηγήσω το γιατί… Εχθές είχαμε την τύχη αλλά και την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε εδώ στο youweekly.gr μια μεγάλη επιτυχία! Μιλήσαμε με την Μαριάννα Καλέργη με το που γύρισε από το Survivor… Καλώς ή κακώς μας είπε κάποια πράγματα για μια συνέντευξη που θα δείτε στο περιοδικό «You Weekly»! Ένα απόσπασμα το παρουσίασα και στο blog μου (Δείτε εδώ). Τι δηλαδή; Για το αν έκαναν σεξ στο survivor. Η Μαριάννα απάντησε ότι έκαναν σεξ στην άλλη ομάδα δηλαδή στους «Μαχητές», αφού η ίδια ήταν στων «Διάσημων», θα καταλάβετε στην παρακάτω ηχογράφηση γιατί σας τα γράφω αναλυτικά! Με το που το έγραψα έγινε χαμός! Προφανώς πήραν τηλέφωνο από τον ΣΚΑΙ την παίκτρια του survivor και της τα έχωσαν χοντρά. Η Μαριάννα λοιπόν με το που έγινε αυτό άρχισε να φωνάζει και να λέει… «Εγώ δεν μίλησα δεν είπα τίποτα σε κανέναν, θα κάνω μηνύσεις!»
Μέχρι εδώ καλά… Μπορεί και να έκανα την «Κινέζα». Ως δημοσιογράφος καταλαβαίνω ότι μπορεί κάποιος να μιλήσει, να πει κάτι άθελα του και μετά να το μετανιώσει για δικούς του λόγους. Η Μαριάννα Καλέργη δεν σταμάτησε εδώ όμως… Έφτιαξε και ένα βίντεο στο οποίο δημοσίως μας κατήγγειλε ως αναξιόπιστους και εμένα στο dimisblog και το Youweekly.gr, συκοφαντώντας μας δημόσια! Λέγοντας ότι δεν μίλησε ποτέ στο «Youweekly» και πως δεν είπε για σεξ ή ότι ήταν άρρωστη κλπ κλπ, ότι θα κινηθεί νομικά (θα τα ακούσετε και μόνοι σας)!! Ουπς αυτό ήταν μεγάλο φάουλ. Χωρίς παρεξήγηση Μαριάννα μου θα παίξουμε σε ένα ωραίο βίντεο το ηχητικό ντοκουμέντο από την συνέντευξη σου! Το απίστευτο της ιστορίας είναι ότι αυτά που έγραψα εχθές, για αυτά που είπε η Μαριάννα Καλέργη για το σεξ στο Survivor δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που πραγματικά είπε στο ηχητικό ντοκουμέντο. Δηλαδή…προσπαθήσαμε Μαριάννα μου να σε προστατέψουμε από τα λόγια σου αλλά…αποτύχαμε! Δείτε εδώ το βίντεο με το ηχητικό ντοκουμέντο από την συνέντευξη της Μαριάννας Καλέργη και για το sex στο survivor και για το αν έχει πνευμονία και είναι άρρωστη. Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη, στην οποία «φωτογραφίζει» μάλιστα και παίκτες από την άλλη ομάδα:

Μετά δείτε και το βίντεο της Μαριάννας Καλέργη που διαψεύδει και προσπαθεί να μαζέψει αυτά που είπε συκοφαντώντας μας – και το ξαναλέω- δημόσια, για δικές της δηλώσεις. Λέγοντας ότι το Youweekly είναι το πιο αναξιόπιστο site και ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο, ούτε για γιατρούς, ούτε για σεξ στην άλλη ομάδα. Μάλιστα… ωραίο βίντεο τράβηξες Μαριάννα μου! Θα το αποθηκεύσω…

Με αγάπη Δήμητρα Παυλάτου…