Αυτό το παιδί, το αγόρι που χθες φόραγε και ένα καταπληκτικό κόκκινο παντελόνι στο Rising Star, είναι τελικά πολύ ευέξαπτο! Μιλάω φυσικά για τον Γιώργο Λιάγκα που για άλλη μία φορά τα έχει πάρει με εμένα προσωπικά και βγαίνει και ανεπισήμως με βρίζει σε γνωστούς και φίλους και ανεπισήμως με διαψεύδει «Κομ ιλ φο», προσπαθώντας να δείχνει οργισμένος και στεναχωρημένος. Γιώργο μου, οι άντρες όταν έχουν πρόβλημα σηκώνουν το τηλέφωνο, μιλάνε και λένε την αλήθεια τους! Ποιος σε εμπόδισε να σηκώσεις το τηλέφωνο και να μου πεις αυτά που θέλεις; Μήπως σε άλλες περιπτώσεις δεν σήκωσες το τηλέφωνο για να ζητήσεις αποκατάσταση της αλήθειας ή για να ζητήσεις προσωπικές χάρες για θέματα που σε αφορούσαν; Όχι δεν μιλάω για εμένα, εγώ είμαι πολύ μικρή, αλλά μιλάω για άλλους δημοσιογράφους, εκδότες και αρχισυντάκτες που τους τιμάς παίρνοντας τους τηλέφωνο και συζητάς μαζί τους για ότι δεν σου αρέσει… Με το Youweekly.gr τι πρόβλημα έχεις;

Οι σωστοί άντρες δεν είναι πρέπον και δεν ταιριάζει στην παιδία σου να βρίζουν με τέτοιο τρόπο δεσποινίδες που δεν γνωρίζουν… Χρησιμοποίησες την Καινούργιου ως εκπρόσωπο σου για να διαψεύσεις τα αδιάψευστα… Εγώ για να δεις πόσο καλό κορίτσι είμαι, παρά το γεγονός ότι δεν πήρες εμένα για να διαψεύσεις το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες μου θα παίξω το απόσπασμα σου με την εκπρόσωπο επί των θεμάτων σου Κατερίνα Καινούργιου. Κατερίνα μου, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για το blog μου αλλά την επόμενη φορά πες στον Λιάγκα αν έχει τα έντερα και τα κότσια να πάρει εμένα τηλέφωνο! Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

Και για να σας θυμίσω… Χθες ο Γιώργος Λιάγκας εθεάθη με μελαχρινή γυναίκα στα μπουζούκια … Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ μου εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ