Πρώτα από όλα αποκαλύπτω μόνο σε εσάς που διαβάζετε το blog μου στο Youweekly.gr ότι του Γιώργου του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι, δεν το περίμενε. Και δεν το περίμενε, γιατί όπως θα σας πω αποκλειστικά ο Γιώργος είχε μιλήσει με τον Βαγγέλη Περρή για ένα πρόβλημα που είχε προκύψει και το έλυσαν φιλικά με κουβέντα, για κάτι σχόλια που είχε κάνει για τη νέα εκπομπή και είχε ενοχληθεί ο Βαγγέλης (Ο συμπαρουσιαστής της Αθηναΐδας Νέγκα)…
Εγώ ως καλή δημοσιογράφος που είμαι, φτου μου μην με ματιάσω, πήρα τηλέφωνο τον Γιώργο αλλά δεν τον βρήκα. Βρήκα όμως έναν κολλητό του και των ρώτησα ρε παιδί μου τι λέει το παλικάρι μας για το συμβάν και ο άνθρωπος μου απάντησε…

«Αν εγώ έκανα μήνυση σε όλους αυτούς που μου την λένε και γράφουν όλα τα απίθανα θα βρισκόμουν κάθε μέρα στα δικαστήρια!»
Ρώτησα με την Αθηναΐδα τι έγινε αν είχαν προηγούμενα κλπ «Όχι μωρέ τι προηγούμενα, απάντησε ο Λιάγκας, 20 χρόνια κάνω την ίδια εκπομπή με σάτιρα και χιούμορ. Δεν έχει παρεξηγηθεί κανένας όλα αυτά τα χρόνια και καμία φορά όταν το πράγμα «τραβάει» με το τηλέφωνο το λύνουμε…»
Ρώτησα τον φίλο του Λιάγκα γιατί το τράβηξε η Αθηναΐς Νέγκα. Μου είπε την γνώμη του…
«Νομίζω πως όντως την ενόχλησε ο χαρακτηρισμός και την φύλαγε στον Γιώργο από άλλη ιστορία, αλλά μου περνάει από το μυαλό ότι σκέφτηκε και την δημοσιότητα. Ξέρεις τώρα νέα εκπομπή με Περρή στον Σκαι κάπως έπρεπε να ακουστούν»
Σωστός… και ευχαριστώ για τις πληροφορίες…αν δεις τον Γιώργο πες του να με πάρει….

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκαλυπτικό! Γιατί είπε ο Γιώργος Λιάγκας την Αθηναΐδα Νέγκα νεκρόφιλη;

Τέλεια! Τρεις «διάσημοι» στο Survivor με ακατάσχετη διάρροια τα έχουν «κάνει»σε όλο το νησι! Ποιοι ειναι;

Οσα είπε ο Βαγγέλης Περρής για την μήνυση της Αθηναΐς Νέγκα κατά του Λιάγκα: Έχει ένα παιδί……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ