Έχετε την εντύπωση ότι η Τατιάνα είναι εύκολος άνθρωπος; Έχετε την εντύπωση ότι είναι βολική και εύπλαστη; Το μυαλό σας και μια λύρα. Η Τάτι, όπως την λένε οι φίλες της, είναι αγύριστο κεφάλι!!! Όταν της μπαίνει κάτι στο μυαλό δεν στροφάρει με τίποτα… Εκεί, ότι και να της λες το δικό της. Σήμερα λοιπόν σας αποκαλύπτω ότι η ιστορία που είχε η παρουσιάστρια με γνωστό ακραίο κόμμα δεν έχει τελειώσει.

Η παρουσιάστρια συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις ιδιαιτέρως στα social media όπου και έχει στοχοποιηθεί με απίστευτους χαρακτηρισμούς και επιθέσεις λάσπης. Έχουνε βγάλει ιστορίες για την Στεφανίδου που σου σηκώνεται η τρίχα αν τις διαβάσεις! Σίγουρα πρόκειται για ξεκάθαρη επίθεση εκφοβισμού που όμως, δεν θα την αφήσει αναπάντητη η παρουσιάστρια. Σας αποκαλύπτω λοιπόν ότι συντομότατα η Τατιάνα Στεφανίδου θα ζητήσει την συνδρομή των αρχών προκειμένου να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη όλοι εκείνοι που την βρίζουν, την συκοφαντούν και της επιτίθενται με ακραίους χαρακτηρισμούς.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Βάσω Λασκαράκη: Σύννεφα στον γάμο τους – Τι συνέβη με το ζευγάρι…

Ο κομπλεξισμός του Μουτσινά και το «κράξιμο» για την εμφάνιση της Σκορδά! Όλα για την τηλεθέαση…

Αποκλειστικό! Ξαφνικός «θάνατος» της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι! Τι συμβαίνει;

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Έχετε την εντύπωση ότι η Τατιάνα είναι εύκολος άνθρωπος; Έχετε την εντύπωση ότι είναι βολική και εύπλαστη; Το μυαλό σας και μια λύρα. Η Τάτι, όπως την λένε οι φίλες της, είναι αγύριστο κεφάλι!!! Όταν της μπαίνει κάτι στο μυαλό δεν στροφάρει με τίποτα… Εκεί, ότι και να της λες το δικό της. Σήμερα λοιπόν… διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο dimi’s blog. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ