Είναι η γνωστή ελληνοβλαχοαμερικάνα οκ! Δεν θα μάθει ποτέ Ελληνικά γιατί απλά οι γονείς της δεν φρόντισαν ποτέ να της μάθουν ελληνικά στα σχολεία που πήγαιναν όλα τα ελληνόπουλα δεύτερης γενιάς. Σε αυτό δεν φταίει η Καλομοίρα, να το λέμε κι αυτό, παρά το γεγονός ότι κάνει καριέρα στην Ελλάδα, τουλάχιστον μια δεκαετία και η ρουφιάνα δεν γνωρίζει βασικές ελληνικές λέξεις. Τέλος πάντων, χθες η Καλομοίρα πήγε να δει το 50 αποχρώσεις του γκρί μαζι με την Φαίη. Καθίσαμε μαζί με τον φωτογράφο μου και την παρατηρούσαμε όσοι ώρα μίλαγε στις κάμερες.

Χασκογέλαγε, έκανε γκριματσούλες και γούτσου γούτσου και χα χα χου χου. Με το που απομακρύνεται από τα φώτα της δημοσιότητας ξαφνικά σκληραίνει το πρόσωπο της και πλησιάζει μια κοπέλα που παρατηρούσε σε απόσταση αναπνοής όλα τα παραπάνω και της λέει η Καλομοίρα….»Τα είπα καλά η υπερέβαλα;», ναι όπως το ακούτε… Η σιγανό παπαδιά έπαιζε θέατρο με τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους τους δούλευε κανονικά και με τον νόμο. Όχι μόνο δεν είναι χαζή ή χαζοβιόλα αλλά είναι πανέξυπνη και τετραπέρατη….

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Ο Μάστορας είναι λες και τον ταλαιπωρεί το έντερο του και ο Μακεδόνας λες και έπαθε εγκεφαλικό…» – Η κριτική που σίγουρα δεν θέλουν να διαβάσουν στο «The Voice»…

Όλη η αλήθεια για την απομάκρυνση της Αγγελικής Νικολούλη από τον Alpha-Τι απαντά η ίδια!

Αποκλειστικό! Ξαφνικός «θάνατος» της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι! Τι συμβαίνει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ