Ένα καλό πουλάκι μου ψιθύρισε μια πληροφορία από το κανάλι της Κάντζας που με προβλημάτισε. «Μην ξαφνιαστείς αν κάποια στιγμή, τώρα κοντά, δεις το κανάλι να πυροβολεί την Ελένη Μενεγάκη στο κεφάλι για να της χαρίσει έναν ωραίο ξαφνικό θάνατο!»
Έλα Παναγία μου του λέω…Μήπως και ο πυρετός σου έκαψε τον εγκέφαλο τον ρωτάω! Τι μπούρδες είναι αυτές που μου τσαμπουνάς; Δηλαδή να βγω στο youweekly.gr και να γράψω ότι ο Αlpha θα κόψει την Ελένη, δηλαδή την σημαία του καναλιού, να γελάσει το πανελλήνιο!
«Κάνεις λάθος!», μου λέει και μου σκάει την βόμβα μεγατόνων…. «Η Ελένη γνωρίζεις ότι μόλις φέτος υπέγραψε μια συμβολαιάρα. Θυμάσαι, εσό το είχες γράψει, παρά τις βλακείες που έγραφαν όλοι για Αant1. Αυτό που δεν ξέρεις όμως για το συμβόλαιο είναι ότι υπάρχει μια ρήτρα που λέει ότι αν η Ελένη κάνει μονοψήφια, το κανάλι έχει το δικαίωμα να σπάσει το συμβόλαιο χωρίς καμία αποζημίωση!»
Πάρ’την κάτω την Δημητρούλα…που να το ξέρω φυσικά. Και τον ρωτάω. Μα καλά ο Αlpha σκέφτεται σοβαρά να εφαρμόσει την ρήτρα;

«Δεν ξέρω!» μου απαντάει….»Αλλά μου είπαν για μια συνάντηση σε έντονους τόνους που έγινε με αφορμή τα νούμερα που κατρακυλάνε καθημερινά. Ζήτησαν από την Ελένη να αλλάξει θεματολογία και να πάει στο κοινωνικό τύπου Τατιάνας! Φυσικά η Ελένη του ξέκοψε το βήχα και τους αντεπιτέθηκε με αφορμή τα χρωστούμενα από το κανάλι. Γενικά το κλίμα δεν ήταν φιλικό και έπεσαν στο τραπέζι βαριές κουβέντες!»
Η γνώμη μου…παρά τις πληροφορίες που μου σφυρίζουν, για να σας σφυρίζω, πιστεύω ότι πρόκειται για καβγαδάκι ερωτευμένων! Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει ξεχωριστές και άριστες σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη θα την στηρίξει μέχρι τέλους για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος, την θεωρεί λάβαρο και σημαία του alpha. Τώρα μπορεί να βάλει και κανένα μαντρόσκυλο να γαβγίσει αλλά σίγουρα δεν θα δαγκώσει ποτέ. Το φίμωτρο το έχει βάλει ο ίδιος ο πρόεδρος!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη! Πληρωμένοι δολοφόνοι στην υπόθεση Παντελή Παντελίδη! Εκτελούν μαφιόζικα συμβόλαια…

Απίστευτο κράξιμο από την εκπομπή της Καινούργιου στην Φαίη Σκορδά για την προκλητική της εμφάνιση: «Έχει γίνει όπως ήταν στο Alter…»

Το τραγούδι που θύμησε στην Μαρία Ηλιάκη τον Νεκτάριο Γαλίτη και παρακάλεσε τον Dj να το βγάλει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Ένα καλό πουλάκι μου ψιθύρισε μια πληροφορία από το κανάλι της Κάντζας που με προβλημάτισε. «Μην ξαφνιαστείς αν κάποια στιγμή, τώρα κοντά, δεις το κανάλι να πυροβολεί την Ελένη Μενεγάκη στο κεφάλι για να της χαρίσει έναν ωραίο ξαφνικό θάνατο!»Έλα Παναγία μου του λέω…Μήπως και ο πυρετός σου έκαψε τον εγκέφαλο τον ρωτάω! Τι μπούρδες είναι αυτές που μου τσαμπουνάς; Δηλαδή να βγω στο youweekly.gr και να γράψω ότι ο Αlpha θα κόψει την Ελένη, δηλαδή την σημαία του καναλιού, να γελάσει το πανελλήνιο!«Κάνεις λάθος!», μου λέει και μου σκάει την βόμβα μεγατόνων…. «Η Ελένη γνωρίζεις ότι μόλις φέτος υπέγραψε μια συμβολαιάρα. Θυμάσαι, εσό το είχες γράψει, παρά τις βλακείες που έγραφαν όλοι για Αnt1. Αυτό που δεν ξέρεις όμως για το συμβόλαιο είναι ότι…Διαβάστε την συνέχεια στο dimisblog […]

  2. […] Ένα καλό πουλάκι μου ψιθύρισε μια πληροφορία από το κανάλι της Κάντζας που με προβλημάτισε. «Μην ξαφνιαστείς αν κάποια στιγμή, τώρα κοντά, δεις το κανάλι να πυροβολεί την Ελένη Μενεγάκη στο κεφάλι για να της χαρίσει έναν ωραίο ξαφνικό θάνατο!» Έλα Παναγία μου του λέω…Μήπως και ο πυρετός σου έκαψε τον εγκέφαλο τον ρωτάω! Τι μπούρδες είναι αυτές που μου τσαμπουνάς; Δηλαδή να βγω στο youweekly.gr και να γράψω ότι ο Αlpha θα κόψει την Ελένη, δηλαδή την σημαία του καναλιού, να γελάσει το πανελλήνιο! «Κάνεις λάθος!», μου λέει και μου σκάει την βόμβα μεγατόνων…. «Η Ελένη γνωρίζεις ότι μόλις φέτος υπέγραψε μια συμβολαιάρα. Θυμάσαι, εσό το είχες γράψει, παρά τις βλακείες που έγραφαν όλοι για Αnt1. Αυτό που δεν ξέρεις όμως για το συμβόλαιο είναι ότι…Διαβάστε την συνέχεια στο dimisblog […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ