Τρομοκρατούν, εκφοβίζουν, απειλούν, συκοφαντούν, ξεφτιλίζουν…Πρόκειται για αλήτες και μαφιόζους της ελληνικής δημοσιογραφίας (λέμε τώρα) που κινούνται στο σκοτάδι και στα υπόγεια της παραπληροφόρησης. Έτσι τουλάχιστον λένε και αυτούς τους χαραχτηρισμούς χρησιμοποιούν οι μάρτυρες σε αυτή την υπόθεση.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχω και είναι σοβαρότατες, μιλάνε οι μάρτυρες για πραγματικά κατακάθια του διαδικτύου, που λειτουργούν σε μεγάλα «μαγαζιά» και σοβαρούς ομίλους με μεγάλους επιχειρηματίες. Και τώρα ελάτε εδώ! Το φοβερό της ιστορίας οι μάγκες έχουν στήσει επιχειρηματικό παραμάγαζο μέσα στην επιχείρηση που δουλεύουν. Χρηματίζονται με μαύρα από άγνωστες πηγές και εκτελούν «συμβόλαια θανάτου» με κείμενα που φτάνουν όχι μόνο εκτός ορίου, αλλά και εκτός νομιμότητας! Λένε πάντα οι καταγγελίες!!!

Τώρα τι σχέση έχει όλο αυτό με την υπόθεση Παντελίδη; Εδώ είναι το ζουμί. Σύμφωνα με καταγγελίες επώνυμες που έχω, είμαι σε θέση να σας πω ότι η ιστορία με τα «πληρωμένα πιστόλια» έχει φτάσει στην δικαιοσύνη. Υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις, αλλά και αποδείξεις ότι συγκεκριμένος δημοσιογράφος με σκοτεινό παρελθόν, που δουλεύει σε μεγάλο όμιλο λειτούργησε με όρους μαφίας εναντίον της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με καταγγελίες πάντα, άνοιξε σελίδες στο facebook όπου οργανωμένα και ανώνυμα με πολλαπλά προφίλ συκοφαντούνε τις δυο κοπέλες συνεπιβάτιδες και φίλες του Παντελή Παντελίδη.
Το θέμα είναι ότι δεν σταμάτησε μόνο στην συκοφαντία, καλούσε τους φαν του Παντελίδη να τις λιντσάρουν, έγραφε φανταστικά περιστατικά ότι δήθεν προπηλάκισαν την Φρόσω Κυριάκου από γνωστό καφέ κλπ. Η «επίθεση» στις κοπέλες, όχι μόνο του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, αλλά και άλλων δυο γνωστών ιδιοκτητών site, είναι πλέον με έναν ογκωδέστατο φάκελο στην δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μάζεψα για το blog μου και το youweekly.gr οι δύο κοπέλες αν και έδειξαν ανοχή και υπομονή το προηγούμενο διάστημα, τώρα πλέον τα έχουν πάρει στο κρανίο! Αφορμή, τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα που οδηγούν φίλους του Παντελίδη σε πράξεις παράνομες και παρενοχλήσεις και ότι έξω από τα σπίτια τους παρατηρήθηκαν κινήσεις αγνώστων που πυροδότησαν σενάρια επιθέσεων και εκφοβισμού εν όψη και της δίκης. Τώρα ακόμα βαθύτερα,ο ρόλος της οικογένειας Παντελίδη. Δεν τον ξέρω. Προσωπικά, αρνούμαι να πιστέψω ότι σοβαροί άνθρωποι, επαγγελματίες, μπορεί να ανακατευτούν με αυτά τα αποβράσματα της δημοσιογραφίας. (Όπως λένε οι καταγγελίες)
Θεωρώ αδιανόητο η υπόθεση Παντελίδη να φτάσει στα δικαστήρια με όρους μαφίας. Η δικαιοσύνη πρέπει απερίσπαστη να κάνει το έργο της και να αποφανθεί. Οι πρωταγωνιστές από όλες τις πλευρές πρέπει να προστατευτούν από τους πληρωμένους δολοφόνους ψυχών και συνειδήσεων. Τα μακριά πιστόλια της παραδημοσιογραφίας και του κιτρινισμού δεν τα χρειάζεται κανείς….

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Με βόμβες και μαρτυρίες απαντάει η Φρόσω Κυριάκου στην οικογένεια Παντελίδη και ξεκαθαρίζει τα πράγματα…

Έλεος πια με την οικογένεια Παντελίδη, κάποιος να τους μαζέψει! Θα έχουμε θύματα…

Η κατάντια της ελληνικής showbiz! Εκμεταλλεύεσαι κοινωνικές ομάδες και ουσιαστικά δεν κάνεις τίποτα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ