Ναι ναι ναι…σας έχω είδηση βόμβα!!! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, μέσα από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του youweekly.gr, o Ant1 σταματάει όλες τις παραγωγές από την Κύπρο. Ακριβώς… Τέλος το Μπρούσκο, τέλος και τα Δίδυμα Φεγγάρια. Τα στελέχη στο Μαρούσι υποστηρίζουν ότι οι… «Κύπριοι έχουν κουράσει επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια και ο κόσμος έχει αρχίσει να το παίρνει χαμπάρι!»

Που θα στραφεί το κανάλι; Αυτό είναι μια καλή είδηση για εμάς, τους Έλληνες ηθοποιούς και τις ελληνικές παραγωγές!!!! Στο Μαρούσι σκέφτονται να στραφούν σε ελληνικές παραγωγές αλλά και σόου. Τέρμα λοιπον οι φτηνό-παραγωγές από Κύπρο; Εδώ στο youweekly.gr υποστηρίζουμε ότι έχει μπει ήδη η ταφόπλακα, μόνο που στην Κύπρο δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη….

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Εφοπλιστής έσπασε στο ξύλο πασίγνωστη Ελληνίδα μοντέλο-παρουσιάστρια, σε κανάλι εθνικής εμβέλειας!

Είναι οριστικό! Αποχώρηση – βόμβα από το «Ξαναδέστε τους» και νέο πρόσωπο στην πάνελ!

Αποκλειστικό! Πόσα χρήματα θέλει η Μενεγάκη για να ανεβάσει έναν πελάτη στα δικά της social media! Θα πέσετε κάτω…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Ναι ναι ναι…σας έχω είδηση βόμβα!!! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, μέσα από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του youweekly.gr, o Ant1 σταματάει όλες τις παραγωγές από την Κύπρο. Ακριβώς… Τέλος το Μπρούσκο, τέλος και τα Δίδυμα Φεγγάρια. Τα στελέχη στο Μαρούσι υποστηρίζουν ότι οι…Διαβάστε την συνέχεια στο dimiblog […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ