Σύμφωνα με πληροφορίες μου η πανέμορφη Φαίη τα έχει πάρει άσχημα στο κρανίο με τις φωτογραφίες του πρώην συζύγου της Γιώργου Λιάγκα με την νεαρή σύνοδο του Ευαγγελία Τσιορλίδα. Και προσέξτε, δεν τα έχει πάρει στο κρανίο επειδή ο Γιώργος «έτυχε» να πιαστεί στα πράσα από το youweekly.gr, τα έχει πάρει διότι το ενσταντανέ ήταν από μία εκδήλωση στενού συνεργάτη της, δηλαδή του Θέμη Γεωργαντά… «Εμ πώς να μην τα πάρει η Φαίη; Από την μία βγαίνει ο «γαμπρός» και διαψεύδει τα περί τρίτου προσώπου για να προστάτευσει τα παιδιά του από τα σχόλια στο σχολείο και από την άλλη μου «βγαίνει» σε δημόσια εκδήλωση και μου καμαρώνει σαν «γύφτικο σκεπάρνι» με την κοπελίτσα δίπλα του που είναι και πρώην συνεργάτιδα του! Δεν μπορούσε να περιμένει λίγους μήνες, έτσι για τα μάτια του κόσμου. Δεν κρατιέται όμως ο Δον Ζουάν«… Τα πίκρα αυτά λόγια προέρχονται από εξαιρετικά κοντινό πρόσωπο της Φαίης Σκορδά και μας μεταφέρει το κλίμα που από ότι καταλαβαίνουμε στο youweekly.gr είναι εξαιρετικά βαρύ έως και ασήκωτο!

436314-1

Τι μου κάνει εμένα εντύπωση σε αυτήν την ιστορία… Όταν εμείς είχαμε αποκαλύψει την ύπαρξη τρίτου προσώπου συνεργάτιδας του Λιάγκα (εδώ) πέσανε να μας φάνε. Μάλιστα ο ίδιος ο δημοσιογράφος μας απέκλεισε και το περιοδικό you και το youweekly.gr από εκδηλώσεις που ήταν ο ίδιος εκεί…θυμίζω την ιστορία που έδιωξε την κάμερα μας από το mall στον άγιο Δημήτριο (εδώ) φυσικά του απαντήσαμε ανάλογα και σκληρά (εδώ).
Τώρα, πως από όλα αυτά, που έσκιζε τα ρούχα του ότι δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο εμφανίζεται σήμερα με την νεαρή και ταλαντούχα Τσιορλίδα… άγνωστο. Μάλιστα μου είπαν ότι μετά το πάρτι του Γεωργαντά από το bar Γιώργος και Ευαγγελία αποχώρισαν μαζί…αλλά ξεχωριστά! Καταλάβατε νομίζω! Βέβαια μπορεί ο Γιώργος ως τζέντλεμαν που είναι απλά να συνόδεψε την κοπέλα μέχρι το σπίτι της για να μην χαθεί στο δρόμο διότι είναι και μικρό το κορίτσι!!!

liagkas-skorda-tsiorlida

Αυτό που περιμένουμε τώρα στο youweekly.gr είναι μια διάψευση του Λιάγκα ότι δεν έχει τίποτα με το κορίτσι, ότι είναι απλά φιλαράκια κλπ!!! Οκ περιμένουμε… Τότε όμως αγαπητέ φίλε Λιάγκα θα πρέπει να εξηγήσεις πως εμείς από το youweekly.gr είχαμε «φωτογραφίσει» την Ευαγγελία Τσιορλίδα ως το τρίτο πρόσωπο στον γάμο σου. Πως το ξέραμε; Από που το γνωρίζαμε; Έλα ντε….Από που;

1010281_10200923633326342_1202297937_n 13782021_10208598525633853_5293536232299978002_n

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αλλαγή δεδομένων! Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη: «Δεν θα υπάρχει εκπομπή, δεν θα μας έχετε παρέα…»

Καινούργιου: Άγριο ξεκατίνιασμα και καυγάς, με σπρωξιές σαν της Σπυροπούλου, με τον πρώην σύντροφο της!!!

Είναι οριστικό! Κόβεται αγαπημένη σειρά του Ant1!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Σύμφωνα με πληροφορίες μου η πανέμορφη Φαίη τα έχει πάρει άσχημα στο κρανίο με τις φωτογραφίες του πρώην συζύγου της Γιώργου Λιάγκα με την νεαρή σύνοδο του Ευαγγελία Τσιορλίδα. Και προσeξτε, δεν τα έχει πάρει στο κρανίο επειδή ο Γιώργος «έτυχε» να πιαστεί στα πράσα από το youweekly.gr, τα έχει πάρει διότι το ενσταντανέ ήταν από μία εκδήλωση στενού συνεργάτη της, δηλαδή του Θέμη Γεωργαντά… «Εμ πώς να μην τα πάρει η Φαίη; Από την μία βγαίνει ο «γαμπρός» και διαψεύδει τα περί τρίτου προσώπου για να προστάτευσει τα παιδιά του από τα σχόλια στο σχολείο και από την άλλη μου «βγαίνει» σε δημόσια εκδήλωση και μου καμαρώνει σαν «γύφτικο σκεπάρνι» με την κοπελίτσα δίπλα του που είναι και πρώην συνεργάτιδα του! Δεν μπορούσε να περιμένει λίγους μήνες, έτσι για τα μάτια του κόσμου. Δεν κρατιέται όμως ο Δον Ζουάν«… Τα πίκρα αυτά λόγια προέρχονται από εξαιρετικά κοντινό πρόσωπο της Φαίης Σκορδά και….Διαβάστε την συνέχεια στο dimi’s blog […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ