Το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη και με την ευχή μας, αν η είδηση που δίνουμε σήμερα είναι αληθινή, καλή τύχη στην Τάμτα και τον Πάρη Κασιδόκωστα. Η πληροφορία διέρρευσε στο Youweekly.gr από πολύ σημαντική και έμπιστη πηγή τους περιβάλλοντος της τραγουδίστριας!

Όπως οφείλαμε φυσικά σύμφωνα με την δημοσιογραφική δεοντολογία, επικοινωνήσαμε με ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στην Τάμτα και που χειρίζονται το προφίλ της λαμπερής τραγουδίστριας προς τα έξω και ρωτήσαμε αν η πληροφορία που έχουμε είναι αληθινή… «Παιδιά, ρωτάτε πράγματα που δεν είμαστε σε θέση ούτε να επιβεβαιώσουμε, ούτε να διαψεύσουμε! Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι γίνεται σε ένα ζευγάρι! Ένα τέτοιο γεγονός όπως αντιλαμβάνεστε όταν έρθει η ώρα το ανακοινώνουν οι ίδιοι στους δημοσιογράφους. Ξέρετε ότι αυτά είναι πολύ ευαίσθητα θέματα και γι’αυτό όταν υπάρχουν τέτοια γεγονότα ανακοινώνονται όταν όλα πάνε καλά και όταν το ζευγάρι θέλει να δημοσιοποιήσει αυτή την είδηση«.

Το τελευταίο εξώφυλλο της Τάμτα ήταν στο περιοδικό «The Body», όπου ανήκει και αυτό στον ίδιο όμιλο που ανήκει και το site μας Youweekly.gr. Από εκεί είναι και οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε. Είναι χωρίς επεξεργασία από τους γραφίστες μας και χωρίς να έχουν παρέμβει στο τελικό αποτέλεσμα… Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες η Τάμτα διανύει τον τρίτο μήνα εγκυμοσύνης της! Κι εμείς εδώ από το Youweekly.gr ευχόμαστε να πάνε όλα καλά! Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:
_mg_3918 _mg_3978

Διαβάστε ακόμη :

Αποκλειστικό! Η πρώτη συνέντευξη της Φαίης Σκορδά μετά το διαζύγιο! Τα χωριστά Χριστούγεννα και η ευχή της για το 2017!

Άσχημα νέα για την Ελένη! Η Βίκυ Καγιά κατατρόπωσε την Μενεγάκη!

Αποκλειστικό! Ο Πάνος Καλίδης μας υποδέχεται στην τριώροφη μονοκατοικία του στην Γλυφάδα!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Όπως οφείλαμε φυσικά σύμφωνα με την δημοσιογραφική δεοντολογία, επικοινωνήσαμε με ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στην Τάμτα και που χειρίζονται το προφίλ της λαμπερής τραγουδίστριας προς τα έξω και ρωτήσαμε αν η πληροφορία που έχουμε είναι αληθινή… «Παιδιά, ρωτάτε πράγματα που δεν είμαστε σε θέση ούτε να επιβεβαιώσουμε, ούτε να διαψεύσουμε! Ένα τέτοιο γεγονός όπως αντιλαμβάνεστε όταν έρθει η ώρα το…» – Διαβάστε την συνέχεια στο dimi’s blog! […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ