Η μία κακοτυχία ακολουθεί την άλλη! Πληροφορίες του Youweekly.gr λένε ότι για φέτος η Φαίη Σκορδά είχε συμφωνήσει να ανάψει το δέντρο του Golden Hall. Η πρόταση είχε γίνει από τον Σεπτέμβριο, όταν η Ελένη Μενεγάκη είχε ζητήσει από το Golden Hall για αυτή την δουλειά μία τρελή αμοιβή! Το εμπορικό κέντρο φυσικά αρνήθηκε και έψαξε την δεύτερη μεγαλύτερη παρουσιάστρια της Ελλάδας προκειμένου να ανάψει τα φώτα των Χριστουγέννων.

fei_skorda_prota_vimata Ποιος θα περίμενε όμως ότι η Φαίη Σκορδά θα ανακοίνωνε το διαζύγιο της λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα; Κανένας! Γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο ο «γάμος» του Golden Hall με την Φαίη Σκορδά έληξε κοινή συναινέση. Η Φαίη δεν είναι στα καλύτερά της για να ανάψει το Χριστουγεννιάτικο κέντρο μαζί με τα παιδιά της, όπως της ζητήθηκε, αλλά και το Golden Hall δεν θέλει να περάσει το μήνυμα ενός ανθρώπου που περνάει δυσκολίες, πρόσφατα χωρισμένου, να λάμπει απο ευτυχία για να ανάψει τα χρισοτυγεννιάτικα φωτάκια και να φέρει χαρά και το μήνυμα των γιορτών.

Το εμπορικό κέντρο δεν θέλησε να πιέσει την παρουσιάστρια σε αυτή την φάση της ζώης της κι εκείνη από την πλευρά της δεν μπορεί να προσποιηθεί και να προσαρμοστεί  στο κλίμα, μιας και η ψυχολογία της δεν το επιτρέπει!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ