Το Epsilon έρχεται με το δικό του ριάλιτι επιβίωσης, το Survival, το οποίο θα γυριστεί στην Κουρούτα.

Το κανάλι προσπαθεί την νέα τηλεοπτική σεζόν να παραθέσει στο τραπέζι όλα του τα όπλα για να μπει δυνατά στο παιχνίδι της τηλεθέασης. Όλοι γνωρίζουμε πως στο ριάλιτι θα συμμετέχουν και διάσημοι όπως ακριβώς έγινε και στο Survivor, και μάλιστα όπως σας έγραψα εχθές στο Dimi’s blog θα πληρώνονται και πολύ καλά. (Δείτε εδώ)

Αλλά πάμε στο θέμα μας… Έντονα κυκλοφόρησε η φήμη, και συγκεκριμένα μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, πως ο Γιώργος Μανίκας είπε το μεγάλο «ναι» στο Survival του Epsilon.

Όπως λένε οι πληροφορίες μου, που μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Dimi’s blog και το Youweekly.gr, ο Γιώργος Μανίκας δεν δέχτηκε την πρόταση του Epsilon και δεν θα συμμετέχει στο Survival, ούτε όμως και σε κάποιο άλλο ριάλιτι…

Σας έχω όμως άλλο νέο, καυτό που σπαρταράει το οποίο μου μετέφερε άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το ρεπορτάζ, οι πληροφορίες μας λοιπόν στο Youweekly.gr και το Dimi’s blog λένε πως ο πρώτος επώνυμος που έδωσε τα χέρια και συμφώνησε με το κανάλι για το Survival είναι ο Στέλιος Νιάκαρης. Μια συμμετοχή που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ….

Η πληροφορία που σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Dimi’s blog είναι διασταυρωμένη και δεν μένω εδώ… Εκτός από τον Στέλιο Νιάκαρη έγινε πρόταση και στην Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία ήταν να συμμετέχει και στο Survivor όμως δεν δέχτηκε τότε στο ΣΚΑΙ γιατί δεν προλάβαινε να τακτοποιήσει διάφορες επαγγελματικές της υποχρεώσεις και δεν μπορούσε να διακινδυνεύσει τις σίγουρες δουλειές που έχει εδώ και χρόνια για το ριάλιτι. Ωστόσο, γίνονται συζητήσεις με την ίδια να είναι λίγο διστακτική και να μην έχει καταλήξει ακόμα στο τι θα κάνει…Περιμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν…

Διαβάστε ακόμη στο Dimi’s blog:

Αποκλειστικό! Δεν θα συμμετέχει ο Μανίκας στο Survival Secret αλλα αυτός που έδωσε τα χέρια είναι ο…

Στο «Survivor» οι επώνυμοι έπαιρναν 2.000€ την εβδομάδα! Στο «Survival» στο Έψιλον πόσο θα παίρνουν; Ιδού η απάντηση…

Είμαι συγκινημένη! Έχω στα χέρια μου το περιοδικό του Κωνσταντίνου Βασάλου… Ας το ξεφυλλίσουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ